Šta da poklonite vašem poslovnom partneru iz inostranstva?

Da li uskoro očekujete posetu poslovnog partneraiz inostranstva? Možda dugogodišnjeg partnera, a možda i potencijalnog sa kojim želite da ostvarite saradnju. Ili pak planirate posetu za vašeg nadređenog koji dolazi na nekoliko dana u Beograd.

Voleli biste da ih iznenadite ili obradujete nešim što će učvrstiti vaše poverenje i odnos koji ste izgradili ili želite da izgradite. Verujete da je vreme provedeno van kancelarije podjednako važno kao i vreme provedeno tokom pregovora i sastanakai upravo zbog toga vam je važno da stvorite prijatnu atmosferu u kojoj ćete moći vašim gostima da predstavite Beograd i našu kulturu, kao i da naučite više o njima i kulturi iz koje dolaze.

Ili pak imate previše obaveza pa biste voleli da nađete gotov program koji će vašem partneru obezbediti kvalitetno provođenje vremena u Beogradu.

Zašto ne razmilite o tome da im poklonite ili organizujete nezaboravno iskustvo umesto tradicionalnih materijalnih poklona?

Food & Culture tour in Belgrade organizuje gastronomske ture u Beogradu koje su prilagođene gostima iz različitih kultura i koje nude celokupan gastronomski i kulturni doživljaj za kratak vremenski period. Samim tim mogu biti odgovarajući poklon za vaše goste kojima želite da predstavite Beograd, našu kulturu i običaje, a koji nemaju previše vremena da posvete razgledanju grada.

Tokom ture gosti imaju dovoljno vremena da se opuste, uživaju u raznim lokalnim jelima i pićima, čuju zanimljive priče o srpskoj istoriji, mentalitetu i načinu života od lokalnog vodiča sa godinama iskustva i ljubavi prema gradu.

U periodu od 2,5h, 4h ili 6h vaši gosti dobijaju sveobuhvatan doživljaj Beograda koji će im pomoći da se ovde osećaju kao kod kuće i da bolje razumeju naš mentalitet.

Ture Srbija na čačkalicu, Srbija na vašem tanjiru i Srbija na većem tanjiru (Serbia on a Tootpick, Serbia on a Plate, Serbia on a Bigger Plate) mogu biti kvalitetan poklon za vaše partnere koji će im pružiti iskustvo koje će pamtiti i nakon povratka u svoju zemlju. A u kojima i vi možete učestvovati sa njima i podeliti vreme koje možete iskorititi da bolje razumete međusobne kulture i mentalitet van radnog vremena ili jednostavno da se zajedno odmorite nakon posla.

Za više informacija i rezervacije pogledajte sajt: https://foodtourbelgrade.com/

Street food tour

Serbia on a toothpick

Serbia on your plate

Serbia on a bigger plate